Korištenje portalaKliknite na podnaslov za više...Portal je namijenjen postojećim članovima CroMSIC-a kao i onima koji će to tek postati. Ovdje se možete prijavljivati na događanja, pratiti koliko ste bodova za razmijene do sad prikupili. Također, ovo je mjesto na kojem nam šaljete svoje potvrde i diplome za izvannastavne aktivnosti i postignuća.

Klikom na ovu poveznicu dolazite na formu namijenjenu za registraciju kao novi član CroMSIC-a, popunite formu prateći upute koje možete pročitati prelaskom miša preko znaka ?

VAŽNO! JMBAG je vaš broj koji koristite na fakultetu, ne mješajte sa JMBG-om koji vidite na osobnim iskaznicama.

Nakon registracije bit ćete dodani na Googlu grupu CroMSIC Zagreb preko koje ćete primati najnovije obavijesti.

Ako prilikom registracije imate poteškoća obratite se na secretary.zagreb@cromsic.hr

Ovdje se možete prijaviti vašim JMBAG-om te lozinkom kojima ste se prethodno registrirali

Ukoliko ste zaboravili vašu lozinku, ispod forme se nalazi poveznica "Zaboravili ste lozinku?". Pritiskom na istu na vašu će e-mail adresu biti poslana nova poveznica kojom postavljate novu lozinku.

Ovdje se nalaze buduća događanja u CroMSICu na kojima možete sudjelovati, a kojima će te također biti obavijestiti e-mailom.

Isto tako, kad ste na listi događanja pronašli ono koje vas zanima, možete pročitati više klikom na te se prijaviti za sudjelovanje.

Nakon što ste se prijavili, ovisno o broju raspoloživih mjesta biti će te na listi Prijavljeni ili Zamjene (moguće je da zbog velikog broja zainteresiranih niste na listi iako ste se prijavili).

Pod postavkama se nalaze dvije stavke koje možete mijenjati nakon registracije.

Prva su postavke vašeg profila (odnosno osobobni podatci) uz napomenu da ne možete mijenjati svoj JMBAG, Ime i Prezime. Ako je jedno od ovih polja krivo uneseno molimo kontaktirajte secretary.zagreb@cromsic.hr

Drugo, možete promijenti vašu lozinku unosom stare te ponovljenim unosom nove.

Prelaskom mišem preko vašeg imena i prezimena u izborniku dolazite do mogućnosti: Moji bodovi, Potvrde, Odjava.

Više o svakoj pročitajte u sljedećim podnaslovima.

Ovdje možete vidjeti koliko ste bodova ostvarili.

Svaka tablica pretstavlja dio bodova iz kategorija:

Moji uspjesi - ovdje se nalaze izvannastavne aktivnosti i postignuća koje potvrđujete potvrdama.

Moja sudjelovanja - ovdje se nalaze bodovi koji ste ostvarili u aktivnostima CroMSIC-a.

Pojedinačni unos - ovo su korekcije vaših bodova, primjerice ako ste s neke aktivnosti otišli ranije ili ste bili posebno aktivni.

Na stranici se nalaze dvije liste: Odobrene i Neodobrene potvrde te dugme Unesi novu.

Pritiskom na Unesi novu otvara se prozor u kojem odabirete kategoriju u kojoj se potvrda nalazi, upisujete kratki opis o istoj (VAŽNO! Kad unosite potvrdu o upisu s ispisom ocijena, pod Opis upisujete vaš prosijek na dvije decimale.) te dodajete datoteku.

Datoteke moraju biti u formatu .pdf, .jpg, .gif, .bmp, .png te ispod 3 MB-a !!

Kad ste dodali datoteku ona će se pojaviti na popisu Neodobrenih potvrda, kad se odobre naći će se na listi Odobrenih, ukoliko nisu odobrene, primit će te e-mail s obrazloženjem.

Odjavljujete se s vašeg računa, posebno važno na javnim računalima.

Portal je još uvijek u testnoj verziji, ako pronađete grešku, molimo, opišite kako je do iste došli na mail secretary.zagreb@cromsic.hr

Za sva ostale pitanja, primjedbe ili prijedloge, javite se na mail secretary.zagreb@cromsic.hr